Poprawa serwisu
| Pochwała serwisu (Tomasz Przybyło) |
| Lampy błyskowe - SB-800 | |
| czwartek, 22 października 2009 19:57 | |
|
Oddałem lampę do serwisu i nastawieniem się że usłyszę jakąś kosmiczną kwotę albo informacje dlaczego lampy nie da się naprawić. Nie pamiętam dokładnie po ilu dniach zadzwoniono z serwisu, może 3 - może 5? Koszt 30 PLN! Lampa działa do dziś jakby nic się nie stało. Także w moim przypadku serwis zadziałał jak powinien. brak numeru zlecenia z serwisu Nikon Polska
|
Ostatnie komentarze
-
D700 i 14-24 mm (Marcin Krynicki)
adam - piszesz o d70? Bo z d700 to co napisałeś nie ma nic wspólnego. -
Problemowy D7000
Ja wysyłam już trzeci raz z tą wadą!!! Niestety pierwsze dwie nie przyniosły rezultatu. Tzn. -
Zawiedziony serwisem Nikona na Postępu 14
powinieneś wymienić sprzęt w sklepie na podstawie niezgodności towaru z umową-serwis zachował ... -
Wymiana migawki w D700 cd. (Mariusz Szachowski)
Tak...regulacja geometrii korpusu to standard, miałem to samo gdy wysłałem swój korpus do regulacji ... -
Ignoranci z serwisu (mechanizm lustra w D300)
i jak sprawa z d300? jak się skończyła? -
Serwis znów się popisał (Łukasz J.)
18-105mialem to samo w 18-105 , serwis tak samo debilnie odpisal i nic nie zrobil,co za barany! -
Gwarancja a niezgodność zakupionego towaru z umową
\"14 dni\"Warto też wspomnieć, że 14 dni wspomniane w art. 8 ust. 3 ustawy jest to 14 dni na "podjęcie ... -
O serwisie Olympusa (Marcin Zurek)
matryca do c 5060ja też jestem posiadaczem C 5060 szukam matrycy bo uległa uszkodzeniu - Twój wpis jest stary ... -
D700 i 14-24 mm (Marcin Krynicki)
Ten efekt wynika z konstrukcji migawki, która jest mechaniczno-ele ktroniczna. Nie pamiętam ... -
Reklamacja D40x (J. K.)
BTW...Czego dotyczyła reklamacja? Tzn. co nie działało tak jak powinno?

Kiedyś podczas porannej sesji na warszawskiej starówce moja sb800 wypadła z plecaka i rozleciała się na kilka kawałków (jakieś 2 lata temu). W pierwszej chwili się załamałem, bo to przecież sb800 i to przed sesją z "młodymi".
Komentarze
Z tego co czytalem wczesniej, to godzine serwisanta wyceniono na ok. 200zl. W takim razie Twoja lampe robil kilka minut. Co to moglo byc? PowerON (ironia)?
Ponieważ planuję zakup SB900, wyślę SB800 do serwisu i zobaczymy co mi odpowiedzą.
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.